ΠΡΟΦΙΛ

/ΠΡΟΦΙΛ
ΠΡΟΦΙΛ2019-09-05T22:16:49+03:00

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Σχετικά με εμάς

Η ASSIST SERVICES συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών καθαρισμού στην Ελλάδα. Εγγύηση για εμάς αποτελεί η μακρόχρονη εμπειρία και το μεγάλο και ευέλικτο δίκτυο των ανθρώπων μας. Το προσωπικό μας είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή για οποιοδήποτε εργασία καθαρισμού, όσο εύκολη ή δύσκολη κι αν είναι.

Οι άνθρωποι της ASSIST SERVICES διαθέτουν την εμπειρία, την τεχνογνωσία, τον εξοπλισμό και την υποδομή που απαιτείται προκειμένου να ικανοποιήσουν στο ακέραιο τις επιδιώξεις σας στον τομέα της καθαριότητας, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Η εταιρεία μας ξεχωρίζει για την άρτια λειτουργία της και για τα ποιοτικά αποτελέσματα της δουλειάς της. Δεν πραγματοποιούμε συμβιβασμούς σε κανέναν από τους δύο αυτούς τομείς.

Ενδιαφερόμαστε για την ασφάλεια του προσωπικού και των συνεργατών μας έμπρακτα και για τον λόγο αυτό πέρα από υποχρεωτική ασφαλιστική και ιατροφαρμακευτική τους κάλυψη, η ASSIST SERVICES προσφέρει στο προσωπικό της επιπλέον ασφαλιστική κάλυψη σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία.

Δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στο κομμάτι της ποιότητας των υπηρεσιών μας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της ασφάλειας του προσωπικού μας, εξασφαλίζοντας αντίστοιχες πιστοποιήσεις για κάθε μια από τις κατηγορίες αυτές.

Αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι, φροντίζουμε να μην υπάρχουν ποτέ οικονομικές εκκρεμότητες όσον αφορά τις εργοδοτικές μας υποχρεώσεις προς στο προσωπικό, τις εισφορές μας στο δημόσιο και τις οφειλές μας προς άλλους ιδιώτες. Για τον λόγο αυτό η ASSIST SERVICES είναι μια υγιής οικονομικά και λειτουργικά επιχείρηση, που διαθέτει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία που είναι ικανά να εξασφαλίσουν μια οικονομική και αποδοτική συνεργασία μαζί σας.

0
Κτήρια Καθαρίστηκαν
0
Τζάμια Που Λάμπουν
0
Ευχαριστημένοι Πελάτες
0
Κατανάλωση καφέ