ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

//ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ2019-03-02T16:41:06+03:00

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων

Ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων αποτελεί μια επίπονη και απαιτητική διαδικασία, καθώς ο αριθμός των εργαζομένων και των πελατών που κινούνται σε αυτούς καθημερινά δημιουργεί αυξημένες ανάγκες καθαριότητας.

Η Assist Services προσφέρει στους επαγγελματίες υπηρεσίες καθημερινών και περιοδικών καθαρισμών, από έμπιστο και εξειδικευμένο προσωπικό  με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, τις ώρες και τις ημέρες που εσείς επιθυμείτε, προκειμένου να μην δημιουργούνται προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Χώροι γραφείου και διάδρομοι

Τα γραφεία και οι υποστηρικτικοί χώροι αποτελούν πολύ συνηθισμένες περιπτώσεις επαγγελματικών χώρων. Η Assist Services παρέχει τις εξής υπηρεσίες στη συγκεκριμένη περίπτωση:

  • άδειασμα των καλαθιών άχρηστων, με καλό σκούπισμα στην εσωτερική και στην εξωτερική τους επιφάνεια με πανί ή VETEX και την τοποθέτηση νάιλον σακούλας

  • άδειασμα και το πλύσιμο σταχτοδοχείων
  • καθάρισμα και το ξεσκόνισμα όλων των γραφείων, μηχανημάτων και εξοπλισμού γραφείων συμπεριλαμβανόμενων οριζόντιων και κάθετων επιφανειών, καθώς επίσης και ξύλινων επιφανειών που γυαλίζονται
  • σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα όλων των δαπέδων και σφουγγάρισμά τους στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει μοκέτα.
  • επιπλέον προσφέρεται ξεσκόνισμα των ελεύθερων επιφανειών, ραφιών, βιβλιοθηκών, ντουλαπιών, σωμάτων κλιματισμού και καλοριφέρ
  • ξεσκόνισμα και γυάλισμα των συσκευών τηλεφώνων με AZAX για τα τζάμια
  • ξεσκόνισμα των κουπαστών και κολόνων που στηρίζουν τις σκάλες
  • ξεσκόνισμα όλων των κάδρων, πινάκων και λοιπών διακοσμητικών ειδών
  • ξεσκόνισμα των καθισμάτων με παράλληλο καθαρισμό της ταπετσαρίας με ηλεκτρική σκούπα

Όσον αφορά τους τοίχους, τις πόρτες και γενικότερα κάθε είδους στιλπνές επιφάνειες, παρέχεται αφαίρεση των αποτυπωμάτων των χειρών, πλύσιμο με AZAX για τα τζάμια όλων των γυάλινων μερών των θυρών εσωτερικών και εξωτερικών και καθαρισμός όλων των ηλεκτρικών διακοπτών.

Τέλος στις προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνεται το πλύσιμο ποτηριών, φλιτζανιών και πιάτων.

WC και κουζίνες

Οι τουαλέτες και οι κουζίνες αποτελούν ιδιαίτερες περιπτώσεις που στην περίπτωση των επαγγελματικών χώρων απαιτούν ακόμη μεγαλύτερη προσοχή απ’ ότι οι οικίες, λόγω του αριθμού των ατόμων την αυξημένης χρήσης τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι υπηρεσίες της Assist Services περιλαμβάνουν:

Το πλύσιμο πλακιδίων τοίχου, καθρεπτών, νιπτήρων και την αφαίρεση αλάτων νερού από τις σωληνώσεις χρωμίου. Επιπλέον, τον καθαρισμό δαπέδου και το σφουγγάρισμα με απολυμαντικό και αποσμητικό υγρό. Το πλύσιμο της λεκάνης εσωτερικά και εξωτερικά και την απολύμανσή της, καθώς επίσης το άδειασμα των καλάθων άχρηστων, με πλύσιμο και απολύμανση μέσα και έξω. Επιπλέον προσφέρεται καθάρισμα των πετσετοθηκών και των στεγνωτήρων χειρών.

Περιοδικοί καθαρισμοί

Στις περιπτώσεις εκείνες που δεν είναι απαραίτητος ο καθημερινός καθαρισμός, η Assist Service προσφέρει στους επαγγελματίες τη δυνατότητα περιοδικών καθαρισμών, όπως ενδεικτικά:  τον εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό υαλοπινάκων,  τον καθαρισμό περσίδων και τον καθαρισμό μοκετών. Φυσικά τα αντικείμενα και η επιλογή της περιοδικότητας των καθαρισμών αποτελεί πάντα δική σας επιλογή.