ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

//ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ2019-03-02T16:51:46+03:00

Καθαρισμός υαλοπινάκων

Ο καθαρισμός υαλοπινάκων αποτελεί εκ φύσεως μια πολύπλοκη και δύσκολη διαδικασία, λόγω κυρίως της τοποθεσίας και του ύψους που συνήθως αυτοί βρίσκονται τοποθετημένοι. Συνεπώς στις περιπτώσεις αυτές απαιτείται ένα εξειδικευμένο σύστημα καθαρισμού, από τη στιγμή που οι συμβατικοί τρόποι έχουν είτε μεγάλη δυσκολία προσβασιμότητας στα σημεία που είναι αναγκαίο να πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός, είτε απαιτούν μεγάλο κόστος καθαρισμού εξαιτίας των συμπληρωματικών μέσων που είναι απαραίτητα για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Η Assist Services προσφέρει τη βέλτιστη επιλογή για τον καθαρισμό υαλοπινάκων με τη χρήση του καινοτόμου συστήματος απιονισμένου νερού «HiFlo»της εταιρία «UNGER», που διαθέτει δυνατότητα χρήσης σε ύψος έως 24 μέτρα, με αποδεδειγμένη την επιμήκυνση του χρόνου της επόμενης εφαρμογής λόγω των αντιστατικών στοιχείων που αυτό προσφέρει στην επιφάνεια.

Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις ανυψωτικού μηχανήματος και άλλου ακριβού εξοπλισμού, ενώ είναι εξίσου σημαντικό το γεγονός ότι η χρήση του συγκεκριμένου συστήματος, διασφαλίζει παράλληλα στο μέγιστο βαθμό την ασφάλεια των εργαζομένων.

Η ενδεδειγμένη λύση – «HiFlo»

Το σύστημα «HiFlo» είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό των εξωτερικών υαλοπινάκων, καθώς και για συντηρήσεις προσόψεων (ελ-ταμπόν, αλουμινίων, ορθομαρμαρώσεις και πάσης φύσεως επιφανειών).

To «HiFlo» είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εργονομικό, ελαφρύ και εύκολο στη χρήση για μέγιστη αποτελεσματικότητα κατά τη χρήση του, έτσι ώστε οι άνθρωποι της Assist Services που το χρησιμοποιούν να μπορούν να ανταπεξέλθουν εύκολα στις πιο απαιτητικές συνθήκες και τα πιο δύσκολα μέρη, όπου πολλά άλλα συστήματα καθαρισμού δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν λόγω περιορισμών στην κατασκευή τους.

Με τη χρήση συνδεόμενων κονταριών και τρεχούμενου νερού από τη βρύση, το σύστημα «HiFlo» επιτρέπει τον καθαρισμό υαλοπινάκων σε κτήρια έως πέντε ορόφων και μάλιστα με ασφαλή τρόπο. Τα κοντάρια είναι κατασκευασμένα από δυνατό και ελαφρύ υλικό που κάνουν τη χρήση του συστήματος εύκολη και γρήγορη υπόθεση για το χειριστή.

Παράλληλα, το απιονισμένο νερό τροφοδοτείται μέσα από ένα σύστημα φίλτρων το οποίο αφαιρεί οποιαδήποτε επιβαρυντική και μη επιθυμητή ουσία που μπορεί να βρεθεί μέσα σε αυτό. Στη συνέχεια, το καθαρό νερό που φτάνει έως στους υαλοπίνακες απομακρύνει από αυτούς το χώμα και άλλες ρυπογόνες ουσίες, σε μια διαδικασία που δεν περιλαμβάνει απολύτως καμία χρήση χημικών ουσιών.

Συνεπώς, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν χημικές ουσίες, δεν προκαλούνται αντίστοιχα καταστροφές στο περιβάλλον και στα κτήρια, όπως συμβαίνει σε άλλες περιπτώσεις αλόγιστης χρήσης τοξικών καθαριστικών ουσιών. Το συγκεκριμένο σύστημα είναι 100% φιλικό με το περιβάλλον και απόλυτα ασφαλές για παιδιά και κατοικίδια ζώα.

Με τον τρόπο αυτό, η Assist Services δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τους συνεργάτες, πελάτες, αλλά και το ίδιο το φυσικό περιβάλλον, η προστασία του οποίου συγκαταλέγεται πάντα ανάμεσα στις βασικότερες προτεραιότητές της.