ΕΡΓΑΣΙΑ

/ΕΡΓΑΣΙΑ
ΕΡΓΑΣΙΑ2019-03-02T02:07:56+03:00

Συνεργαστείτε με την Assist Services

Στα πλαίσια της ανάπτυξης και συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών της στην ελληνική αγορά, η ASSIST SERVICES αναζητά συνεχώς νέες συνεργασίες με φιλόδοξα και αξιόπιστα άτομα που επιθυμούν να ενταχθούν στο δυναμικό της.

Εάν η εργατικότητα, η συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα και κυρίως το πάθος για καθαριότητα σας χαρακτηρίζουν χωρίς να  αποτελούν άγνωστες λέξεις για εσάς, τότε πιθανότατα έχετε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες προκειμένου να γίνετε κι εσείς μέλος της μεγάλης «οικογένειας» της ASSIST SERVICES.

Από εσάς ζητάμε καλή διάθεση και ισχυρή προσωπικότητα, όλα τα άλλα μπορείτε να τα αφήσετε να τα φροντίσουμε εμείς.

Η ASSIST SERVICES παρέχει εκπαίδευση υψηλού επιπέδου σε όλους τους εργαζόμενους, ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον εργασίας με επιπλέον ιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη και απόλυτη συνέπεια στις οικονομικές και εργοδοτικές της υποχρεώσεις.

Παρέχουμε επίσης ισχυρά κίνητρα για τη διατήρηση της συνεργασίας και μιας αποδοτικής και επιτυχημένης συνεργασίας για τις δύο πλευρές.

Παράλληλα, διαθέτουμε στους συνεργάτες μας συνεχή υποστήριξη σε κάθε πρόβλημα που ενδέχεται να προκύψει και φυσικά όλα τα απαραίτητα επαγγελματικά εργαλεία που εγγυώνται την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος. Εάν επιθυμείτε κι εσείς να συνεργαστείτε με την ASSIST SERVICES, παρακαλούμε στείλτε μας το βιογραφικό σας.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα επικοινωνίας, συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.