ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ2020-06-09T10:34:39+03:00

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων

Ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων αποτελεί μια επίπονη και απαιτητική διαδικασία, καθώς ο αριθμός των εργαζομένων και των πελατών που κινούνται σε αυτούς καθημερινά δημιουργεί αυξημένες ανάγκες καθαριότητας.

Η Assist Service προσφέρει στους επαγγελματίες υπηρεσίες καθημερινών και περιοδικών καθαρισμών, από έμπιστο και εξειδικευμένο προσωπικό  με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, τις ώρες και τις ημέρες που εσείς επιθυμείτε, προκειμένου να μην δημιουργούνται προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Περισσότερα

Χώροι γραφείου και διάδρομοι

Το άδειασμα και το πλύσιμο σταχτοδοχείων, το άδειασμα των καλαθιών άχρηστων, με καλό σκούπισμα στην εσωτερική και στην εξωτερική τους επιφάνεια με πανί ή VETEX και την τοποθέτηση νάιλον σακούλας. Το καθάρισμα και το ξεσκόνισμα όλων των γραφείων, μηχανημάτων και εξοπλισμού γραφείων συμπεριλαμβανόμενων οριζόντιων και κάθετων επιφανειών, καθώς επίσης και ξύλινων επιφανειών που γυαλίζονται.

WC και κουζίνες

Το πλύσιμο πλακιδίων τοίχου, καθρεπτών, νιπτήρων και την αφαίρεση αλάτων νερού από τις σωληνώσεις χρωμίου. Επιπλέον, τον καθαρισμό δαπέδου και το σφουγγάρισμα με απολυμαντικό και αποσμητικό υγρό. Το πλύσιμο της λεκάνης εσωτερικά και εξωτερικά και την απολύμανσή της, καθώς επίσης το άδειασμα των καλάθων άχρηστων, με πλύσιμο και απολύμανση μέσα και έξω. Επιπλέον προσφέρεται καθάρισμα των πετσετοθηκών και των στεγνωτήρων χειρών.

Περιοδικοί καθαρισμοί

Στις περιπτώσεις εκείνες που δεν είναι απαραίτητος ο καθημερινός καθαρισμός, η Assist Service προσφέρει στους επαγγελματίες τη δυνατότητα περιοδικών καθαρισμών, όπως ενδεικτικά:  τον εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό υαλοπινάκων,  τον καθαρισμό περσίδων και τον καθαρισμό μοκετών. Φυσικά τα αντικείμενα και η επιλογή της.

Καθαρισμός υαλοπινάκων

Ο καθαρισμός υαλοπινάκων αποτελεί εκ φύσεως μια πολύπλοκη και δύσκολη διαδικασία, λόγω κυρίως της τοποθεσίας και του ύψους που συνήθως αυτοί βρίσκονται τοποθετημένοι. Συνεπώς στις περιπτώσεις αυτές απαιτείται ένα εξειδικευμένο σύστημα καθαρισμού, από τη στιγμή που οι συμβατικοί τρόποι έχουν είτε μεγάλη δυσκολία προσβασιμότητας στα σημεία που είναι αναγκαίο να πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός, είτε απαιτούν μεγάλο κόστος καθαρισμού εξαιτίας των συμπληρωματικών μέσων που είναι απαραίτητα για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Περισσότερα

Απιονισμένο νερό

Η Assist Service προσφέρει τη βέλτιστη επιλογή για τον καθαρισμό υαλοπινάκων με τη χρήση του καινοτόμου συστήματος απιονισμένου νερού «HiFlo» της εταιρίας «UNGER», που διαθέτει δυνατότητα χρήσης σε ύψος έως 24 μέτρα, με αποδεδειγμένη την επιμήκυνση του χρόνου της επόμενης εφαρμογής λόγω των αντιστατικών στοιχείων που αυτό προσφέρει στην επιφάνεια.

Χωρίς επιπλέον χρεώσεις

Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις ανυψωτικού μηχανήματος και άλλου ακριβού εξοπλισμού, ενώ είναι εξίσου σημαντικό το γεγονός ότι η χρήση του συγκεκριμένου συστήματος, διασφαλίζει παράλληλα στο μέγιστο βαθμό την ασφάλεια των εργαζομένων.

Καθαρισμός οικίας

Η Assist Service αναλαμβάνει τον καθαρισμό όλων των οικιακών χώρων, προσφέροντας τις κατάλληλες υπηρεσίες ανά περίσταση.

Όσον αφορά τους εξωτερικούς και κοινόχρηστους χώρους, διαθέτουμε υπηρεσίες καθαρισμού μπαλκονιών και εισόδων σπιτιών και πολυκατοικιών, υπηρεσίες καθαρισμού ανελκυστήρων και καθαρισμού του εσωτερικού κλιμακοστασίων.

Κουζίνες

Ευαίσθητοι χώροι, είναι επίσης οι κουζίνες, λόγω του βλαβερών μικροοργανισμών που είναι δυνατόν να περάσουν στον άνθρωπο μέσω των τροφίμων, σε περιπτώσεις που ο καθαρισμός είναι πλημμελής. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες αφορούν:

Τον καθαρισμό του δαπέδου και το σφουγγάρισμά του με απολυμαντικό, καθώς επίσης την αφαίρεση χρωμάτων στις περιπτώσεις που κάτι τέτοιο απαιτείται.

Επιπλέον, προσφέρεται πλύσιμο πλακιδίων τοίχου και γενικότερα επιφανειών και καθαρισμός ντουλαπιών, εσωτερικά και εξωτερικά.

WC

Οι τουαλέτες αποτελούν χώρους οι οποίοι απαιτούν συγκεκριμένες, πιο εντατικές και συνάμα προσεκτικές φροντίδες καθαριότητας, λόγω προφανών ζητημάτων που έχουν να κάνουν με την υγιεινή. Οι υπηρεσίες της Assist Service που αφορούν τον καθαρισμών τουαλετών περιλαμβάνουν:

Το πλύσιμο πλακιδίων τοίχου και τον καθαρισμό του δαπέδου με σφουγγάρισμα και τη χρήση απολυμαντικού. Επίσης το πλύσιμο της λεκάνης και την απολύμανση της λεκάνης εσωτερικά και εξωτερικά, καθώς και το πλύσιμο καθρεπτών, νιπτήρων και την αφαίρεση αλάτων νερού από τις σωληνώσεις χρωμίου.

Απολύμανση

Η διαδικασία της απολύμανσης χώρων πραγματοποιείται από την εταιρία μας με στόχο την αποτελεσματική καταπολέμηση παρασίτων, την εξασφάλιση της δημόσιας υγείας αλλά και την ασφάλεια και διασφάλιση της ποιότητας των τροφίμων. Στη διαδικασία χρησιμοποιούνται προγράμματα, τα οποία εφαρμόστηκαν σε βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, σε χώρους αποθήκευσης προϊόντων και μεταφοράς, καθώς επίσης νέες τεχνικές και εξελίξεις στον τομέα, οι οποίες προσφέρουν μέγιστη αποτελεσματικότητα στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος αφορά την αντιμετώπιση εντόμων και τρωκτικών.

Που χρειάζεται;

Οι συγκεκριμένες εφαρμογές μπορούν να πραγματοποιηθούν σε βιομηχανίες όλου του κλάδου των τροφίμων, σε επιχειρήσεις ποτών και ξηρών καρπών, σε αρτοποιεία, σε εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, σε εστιατόρια, ψητοπωλεία κλπ.

H.A.C.C.P.

Με το πέρασμα του χρόνου, οι εφαρμογές εξελίχθηκαν σε ολοκληρωμένα προγράμματα διαχείρισης υγιεινής, τα οποία εναρμονίζονται με τη νομοθεσία και τις απαιτήσεις του συστήματος H.A.C.C.P. πρόκειται για προγράμματα, τα οποία εφαρμόστηκαν σε βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, σε χώρους αποθήκευσης προϊόντων και μεταφοράς, καθώς επίσης και για νέες τεχνικές και εξελίξεις στον τομέα, οι οποίες προσφέρουν μέγιστη αποτελεσματικότητα στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος που αφορά την αντιμετώπιση εντόμων και τρωκτικών.

TEV SYSTEM 123

TEV SYSTEM 123 οργανικό, βιοτεχνολογικό, οικολογικό σύστημα καθαρισμού και απολύμανσης σε σιφώνια νιπτήρες, ντουζιέρες και δάπεδα.

Ταυτόχρονα το σύστημα προσφέρει:

  • Απόσμηση, εντομοκτονία, μυοκτονία, απολίπανση, έκφραξη.
  • Δεν διαβρώνει τα πλαστικά και δεν σκουριάζει τα μέταλλα.
  • Δημιουργεί προστατευτική μεμβράνη στις σωληνώσεις, η οποία διατηρεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τα σιφώνια καθαρά